Bakning :)

Jag har bakat kladdkaka! Jag fyller ju år imorgon så då kommer det släktingar hit och då måste dom ju få nå gott. Eller jag hoppas iaf att dom blev goda, haha! :) Jag brukar inte göra kladdkaka så ofta, så vi får väl se imorgon om dom blev godkända :)

image3
Inte min kaka, men ändå :)


Vägstädning!

Idag har brasset varit och städat i dikena vid en massa vägar i älvsbyn. Jag, Linnea, Ingrid och Simon gick från bron före kanis till lillstrand. Det tog fem timmar! :O Det var massor av skräp att plocka upp! En hel del ölburkar, cigarettpaket, snusdosor, plastpåsar, godispapper och en massa annat! Hittade bildäck, hyllor och andra konstiga grejer också. Det är ganska underligt hur mycket folk slänger!

Jag och Linnea bestämde oss för att räkna antal snusdosor och cigarettpaket mellan kaniskorsningen och lillstrand. (För dom som inte vet; det är inte långt! Typ en kilometer kanske.. Äh,jag är dålig på att bedöma sträckor, men nåt sånt iaf ^^). Vi slutade räkna när vi kom över 100.

Det var sjukt varmt ute! Solen sken för fullt under alla timmar vi höll på där vid vägen. Riktigt jobbigt med värmen, men en fördel är att jag har blivit lite brun idag och det är ju alltid bra :) Måste ju ladda upp inför grekland :)


Pappa kom förbi och ville skriva i min blogg, det här är hans fina text:
Min pappa är väldigt duktig och bra.Han är bäst!!!!!!!

Mooooooget pappa ;P

Ny blogg :)

Nu har jag gjort en ny blogg! Anledningen? Jag kunde inte logga in på den gamla längre :O Jaja, men det kan ju vara bra med lite uppfräschning ibland också :)

RSS 2.0