Men smart?

Malmöfestivalen

En berusad kille ~17 lutar sig mot bänken på ett matstånd.
Kille ~17: Hur mycket kostar en läsk?
Försäljare: 12 kronor.
Kille ~17 (bekräftande): 15?
Försäljare: Ja, precis.


Kvällen

Jag, Johanna och Christoffer spelade spel, pratade och kollade i skolkatalogen. Mysigt! Vi spelade blokus och med andra ord. Det gick inte så bra för mig efterosom jag förlorade hela tiden, och sen när jag ville ha revansch så ville inte de spela nå mer. Men men, det kanske går bättre nån annan gång? Sedan pratade vi en massa om allt möjligt! Jag tycker om att prata, haha ;) Och så kollade vi i skolkatalogen och sa vem som var snyggaste killen och tjejen i varje klass. Rätt intressant faktiskt! Men jag längtar efter årets skolkatalog! Nån som vet när vi ska ta skolfotona?


Söndag

Idag har jag inte gjort så mkt. Jag och Erika har övat lite på ett par låtar som vi kanske ska sjunga på EFS nångång i november. Lite tidigt att öva nu, men jag kom på en låt som vi blev tvungna att prova sjunga, haha. Pappa ska också vara med på en del låtar och spela gitarr och/eller sjunga. Men det blir nog grymt kul!

Ikväll ska jag vara med Johanna och Christoffer. Vi ska spela spel och ha kul! Johanna har precis kommit hit och hon har en fin fläta i håret!


Feels like home

Helt amazing låt av Chanral Kreviazuk!

There's something in your eyes
Makes me wanna lose my self,
Makes me wanna lose myself in your heart,
There's something in your voice
That makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts
For the rest of my life

If you knew how lonely
My life has been
And how long I've been so alone
And if you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

It feels like home to me
It feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I come from
It feels like home to me
It feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I belong

A window breaks down on lumdard street
And a siren rings in the night
But I'm all right cuz I have you here with me,
And I can almost see through the dark there is light

Well if you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
And if you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much

It feels like home to me
It feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I come from
It feels like home to me
It feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I belong

It feels like I'm all the way back where I belong.


Den är med i filmen "How to lose a guy in 10 days"

Pearl Harbor

Igår var jag hos Johanna och såg på Pearl Harbor. Den var bra, men hemsk! Det är tur att vi inte har krig här och jag hoppas att vi aldrig ska behöva vara med om det. Filmen handlar om två kompisar som är piloter och ska ut i kriget. Japanerna kommer till Pearl Harbor när amerikanerna inte är beredda och det är massor av folk som dör! Men jag tycker att alla ska se den, för den är helt klart sevärd!


Skriver jag för mycket sms?

Jag har nyss fyllt på mobilen eftersom jag fick slut gratis sms. Jag betalar 99 kronor i månaden för att få 5000 gratis sms, men nu har jag lyckats skriva de här meddelandena innan mina 30 dagar tog slut. Jag kanske skriver för mycket sms? Och ändå har jag skrivit mindre sms nu än i våras.


Städning av garderoben

Jag har varit jätteduktig idag och städat hela min garderob. Har kastat en hel del faktiskt. Hade en massa kläder som jag inte har haft på ett-två år som jag inte har velat slänga bort tidigare eftersom dom ser rätt okej ut och passar bra. Men eftersom jag inte använder dem så har jag nu kastat massor. Fast Erika och mamma kanske ville ha nåt utav det. Haha, Erika tycker om att sno mina gamla kläder och en del har hon sytt om så att de har blivit lite modernare. T.ex. ett par jeans som var onödigt vida som jag la undan för att satsa mer på stuprörsjeans. Själv skulle jag aldrig orka sy om kläder, jag köper hellre nytt!

När jag flyttar ska jag köpa en STOR garderob!


Walk-in closet. Ge mig?

Älska som om du aldrig blivit sårad

"Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar. Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.

Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka. Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '"

Morning!

Jag vet inte riktigt vad som ska göras idag. Blir nog bara att ta det lugnt skulle jag tro. Måste plugga lite, städa, osv. Inte världens roligaste grejer, men det måste ju också göras! Och ikväll ska vi se på Pearl Harbor!

Fredag

Tänkte berätta lite om dagen och kvällen. På skolan hade vi ju friskvårdsdag och hade en tävling med olika stationer. Alla esteter var i ett lag och jag tyckte faktiskt att vi hade rätt bra samarbete. I alla fall de flesta av oss! Men det var kul i alla fall! Lite tjorvigt när vi fick höra olika från lärarna angående vad vi skulle göra, men det löste sig ju till slut. Vid en station skulle man ha två som var musikaliska. Det blev jag och Linus. Sen fick vi veta att vi skulle spela Guitar Hero och jag har aldrig spelat det förut. Ehm, haha. Och så sa nån att det är ungefär som att spela vanlig gitarr. Problemet är ju då att jag inte kan spela gitarr överhuvudtaget. Jag fick nå på 60%, vilket inte var så bra, men som tur var så är ju Linus BÄST på det så han träffade typ alla toner och fick 100%. Great! Jag måste öva på GH. Kanske borde skaffa det? Hmm.

När friskvårdsdagen var slut for jag och Johanna hem till mig och bakade en kladdkaka så att i skulle ha något gott att äta senare under kvällen och sedan kom Christoffer. Jag och Jo sjöng ett par låtar och jag spleade piano medan Christoffer lyssnade, haha. Sedan cyklade vi iväg till Okey och åt. Jag åt kycklingsallad, MUMS!

Efter middagen spelade vi badminton, sjöng singstar, kollade i H&M-katalogen (Åh, vad jag är sugen på att shoppa!) och såg på film. Vi hittade ingen bra film här hemma så vi for till OK och hyrde "På smällen". Den var rätt bra, men lite för dryg! Den var över två timmar lång, och hade kunnat kortas ner en aning. Men ändå helt okej, tycker jag!



April april!

Busshållplats, Lund

Två tjejer ~16 sitter och väntar på bussen.
Tjej 1: Jag har tänkt berätta en grej för dej ganska länge nu...
Tjej 2: Öh, okej. Vadå?
Tjej 1: Jag är gravid!
Tjej 2 (hysterisk): VA? Seriöst? Du kan inte mena allvar, när ska du föda barnet?!
Tjej 1: April april...
Tjej 2 (förvånat): VA? Den här månaden?? Din mage har ju typ inte växt nåånting, du måste kolla upp det där...


En rolig klänning

Kolla vilken rolig klänning jag hittade! Haha, love it! Undrar vem som frivilligt har den på dig? xD


Kvällens planer

Det gick inte så bra med städningen. Jag lyckades få bort lite kläder från stolen så nu syns det i alla fall att det är en stol, även om det fortfarande är en massa kvar. Men jag är helt enkelt inte på städhumör idag! Får ta hand om det i helgen ist'ället.

Ikväll ska jag fara ut och äta med Jo och Chris. Det blir nog mysigt! Det var visserligen inte ens en vecka sen vi åt ute sist, men det gör inget, för det är ju gott, haha. Kanske blir en kycklingsallad idag också? Älskar kyckling!


Johanna, känner du igen bilden? xD Det är bilden på tåget som vi missade!

Gratis!

Jag har blivit medlem på en sida där man kan få gratis smink, men även mycket andra grejer. Just nu är tävlas det om en mobiltelefon! Låter riktgit bra tycker jag!

Gå in här:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=96524


Har inte du någon stol?

Idag hade jag kunnat sova till tolv, men ändå vaknade jag strax före åtta! Det är som att jag har en väckarklocka i huvudet eftersom jag brukar vakna vid den här tiden. Nu sitter jag här och äter frukost. Jag älskar frukost! Haha :)

Vad ska man göra i fyra timmar då? Hmm. Jag borde verkligen städa! För några dagar sen behövde pappa en stol så han kom ner till mitt rum och kollade sig omkring.

P: Har inte du någon stol?
Jag: Eh, jaa?
(pekar på stolen)
P: Oj, jag såg den inte!

Anledningen till att stolen inte syntes var att den var begravd under ett berg med kläder. Och det berget hade jag lyckats få dit på bara två-tre dagar. Det är ju rätt duktigt gjort! Hur som helst så borde jag städa där nu. Men det jobbiga är att min garderob är helt full. Skulle väldigt gärna införskaffa en ny, STOR garderob! Men vi får väl se hur det blir med det.

Ghost Whisperer

Jag har nyss kommit hem från Johanna. Vi har sett Ghost Whisperer och kollat in roliga grejer på datorn. Haha, very nice! Men GW är helt läskigt ju! Haha, jag måste sitta bakom en kudde typ jämt. Fast det beror kanske mest på att jag tror att det ska bli läskigt, men jag blir ändå inte rädd så ofta. Hmm, det där blev tjorvigt.
På lördag ska vi se Pearl Harbour! Jag har aldrig sett den så det är väl på tiden nu antar jag. Det var nå reklam för den på tv nu och det verkar vara en film som jag kan börja gråta till! 

Imorgon börjar jag halv ett så jag kan sova så länge jag vill. Haha, helt härligt. Och hela min familj är borta klockan åtta så jag kan spela HÖG musik och bara chilla!


Singstar!

Har sjungit singstar med Erika. Vi sjöng typ alla låtar på R&B-skivan. Haha, jag älskar singstar! Skulle kunna sjunga jämt! Men nya skivor måste införskaffas snarast! Linus pratade om nån kompis som sålde nåt så att man kunde spela brända skivor i vårat playstation. Fattade inte riktgit vad han menade, men det lät bra i alla fall. Singstar skivorna är ju så dyra och det är bara några låtar på varje skiva som är roliga. Men det löser sig säkert ;)


Hur stor är chansen?

   Förlåt för dålig uppdatering här! Jag har inte hunnit skriva nåt idag. Imorse vaknade jag tidigt för att hinna cykla med Johanna, vilket vi aldrig gör nu eftersom vi börjar så olika tider. Så när hon skulle ha lektion for jag till gymmet och tränade. Och jag tappade mitt navelsmycke idag också! Hur stor är egentligen chansen? Jag har tappat mitt navelsmycke på löpbandet två gånger under en vecka, och förra året hände det inte en enda gång! Kanske får börja tejpa fast det, haha!
   Sen hade vi matte och jag tycker att våra mattelektioner har gått väldigt snabbt hittills! När alla börjar packa ihop sina grejer är jag förvånad över att lektionen är slut. Men det kanske är bra?
   Hade årets första sånglektion lektion idag. Jag har Sofia som sånglärare. Hon har varit ledare för Piteå Gospel! Hon är riktgit duktig. Jag tror att det kommer att bli jättebra att ha henne som lärare! Om jag hade tagit mig till Piteå en gång i veckan så skulle jag lätt vara med i Piteå Gospel! Det verkar ju vara grymt kul, och Linnea är ju med där ;)


  

Övningskörning

Nu sittar jag här och försöker andas normalt. Har varit ute och kört bil och det är alltid lika läskigt! Ojojoj. Och inte blir det bättre av att mamma sitter bredvid och bara skrattar! Men jag har i alla fall inte krockat och ingen har kommit till skada, så det är väl rätt lugnt antar jag. Men hjärtat klappar snabbare och jag blir verkligen nervös. Jag antar att det kommer att gå bättre när man vänjer sig, men jag har ju inte kört nåt på hela sommaren. Nu ska jag dock börja köra oftare. Ska passa på innan snön kommer och det blir halkigt!


Jag vill också ha en bil som det står Barbie på! Not! Men erkänn att den var rätt söt ^^ 

Vad brun du är!

Haha, jag fick höra rätt många gånger idag att jag var brun. När vi duschade efter idrotten (som för övrigt mest var information och sedan basket i 20 minuter) sa alla att jag var brun. Sen när vi skulle ha musik så tyckte även Julia det! Haha, det var kul att höra eftersom jag tycker att all färg har försvunnit sen vi kom hem från Grekland. Men det är ju bra att det märks lite fortfarande! Ska satsa på en brun sommar nästa år också, även om det inte ser ut att bli någon utlandsresa då.


Hahah, tycker inte att jag är brun, men däremot är mitt hår väldigt GULDIGT! :o

En rolig historielektion

Jag har nyss haft världens roligaste lektion med Tommy Berg! Haha, vi ska tydligen läsa historia itllsammans med SP1 och NV1. Tyckte lite synd om dem idag för Tommy var helt flummig och ställde en massa konstiga frågor som de inte visste hur de skulle svara på. Och så försökte han prata engelska och tyska också. En del meningar innehöll både svenska, engelska och tyska. Och han var INTE bra på nåt annat språk än svenska. Vi skulle ha spelat in och lagt ut det på YouTube för det var grymt kul! Haha, jag trodde faktiskt inte att en historielektion med honom kunde vara så kul!

Körarrangemang

Nu sitter jag i ett rum med Erik och Simon. Egentligen skulle jag har haft musiklära nu, men vi fick en uppgift och ska göra ett körarrangemang hemma. Hmm. Kan bli kul faktiskt! Jag skulle ju kunna fara på matten nu, men jag pluggade ju igår och jag har inte med mig böckerna så det känns lite onödigt. På en timme ska vi ha historia med Tommy Berg. Får väl se om man orkar hålla sig vaken!


Godmorgon!

Nu har jag vaknat och sitter och äter frukost. Hade lite problem med att att ta mig ut på internet. Har ingen aning om varför. Tycker att det var lite skumt. Menmen, nu är jag här iaf! Dagens skoldag innehåller tre musiklektioner, varav en är 90 minuter, en 60 minuter och en 40 minuter. Måste prata med musiklärarna om när jag ska ha mina privata lektioner i sång, piano och bas. Hoppas att det går att få in på några bra ställen  i schemat, typ där jag har korta håltimmar. Vi får väl se om det går!
VI har även idrott och historia idag. Vi ska börja ha idrott tillsammans med NV-TE för vi är inte så stora klasser så det går att göra mer om vi är fler! Ska bli intressant! Jag vet dock inte om vi ska vara ute eller inne idag, men jag har packat kläder för båda så det spelar inte så stor roll. Men jag hoppas ändå att vi ska vara i sporthallen, för det är så kallt ute!


I'm a player ;)

Vänner

Jag har en riktigt lugn kväll nu. Har pluggat lite matte. Eftersom jag egentligen inte ska läsa matte utan har lagt till det så missar jag en lektion per vecka. Därför måste jag plugga hemma så att jag hänger med. Annars har knappt gjort nåt. Har spelat lite piano och sjungit och nu ska jag se på Vänner. Gillar den serien, men har sällan tid att se på det. Men för ovanlighetens skull gör jag ingenting ikväll.


Tappat mitt navelsmycke!

Det var jättehärligt att träna idag! Har verkligen saknat gymmet under sommaren. Jag tränade lite allt möjligt idag och jag får nog räkna med lite träningsvärk! Men det har jag ingenting emot. När man har träningsvärk vet man i alla fall att man har muskler! En dålig sak som hände var att jag tappade mitt navelsmycke på löpbandet. Det gick sönder! Tur att jag har fler här hemma. Ska gå och sätta in ett nytt ny!


En jacka från Grekland

 
Dagens outfit! Jeans, grå t-short och grön cardigan. Den svarta jackan är från grekland och jag älskar den!

Sammanfattning av sommaren 2008

Sammanfattning sommaren 2008

gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Mmm, jag var i grekland bland annat!

vilka länder besökte du?
Haha, grekland.

är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
Den här sommaren har varit grymt bra och jag har svårt att tro att det kan bli bättre!

vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
Haha, vet inte!

största misstaget?
Har nog inte gjort några stora misstag! Bra va?

har du varit sjuk eller skadat dig?
Jaa, jag var förkyld så jag fick ta ledigt från jobbet å allt. Men annars har det varit rätt lugnt!

bästa köpet?
Pilatesboll och volumaster!

vad spenderade du mest pengar på?
Men typ kläder.. Som vanligt!

gjorde någonting dig riktigt glad?
Såklart :D

vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?

My oh my, do you believe in me, tycker om när du tar på mig, the wind beneath my wigs, viva forever och många många fler!

är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Gladare såklart!

vad önskar du att du gjort mer?
Orkat ligga ute och sola mer. Ska göra det nästa år!


vad önskar du att du gjort mindre?
Faktiskt ingenting!


hur tillbringade du din midsommarafton?
Med en massa folk på lillstrand. Vi åt maaaat å spelade brännbol och hade kul! :D


blev du kär i sommar?
Ehm. Jag vet faktiskt itne!

hur många förhållanden?
Haha, inga i sommar, men jag skulle inte ha haft tid! Haha :)
 
favoritprogram?
Ghost whisperer. Kanske?

bästa boken du läste i sommar?
Våga flyga

största musikaliska upptäckten?
Att det finns en massa bra musik från 80-talet!

något du önskade och fick?
Att få världens bästa sommar!

något du önskade dig men inte fick?
Hmm. Inget jag kan komma på nu, men säkert!

vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
Grillade med Chritoffer, Jessika, William och Miriam!

finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Mer sol och värme! Vädret sög i år!

hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?

Typ som vanligt? Haha :)


vad fick dig att må bra?
Mina underbara kompisar :D


de bästa nya människorna du träffade?
Har träffat flera nya människor och alla är bra på olika sätt! <3

sommarens besvikelse?
Vädret?

sommarens bästa?
Kompisar!

sommarens snällaste?
Johanna, Christoffer, Erik, Linnea <3


Börjar om med gymmandet

Idag börjar jag inte förrän halv tio, vilket känns rätt skönt. Sedan har jag ett hål på tre timmar och då ska jag fara på gymmet och bli lite stark. Har inte styrketränat på hela sommaren! Det har mest blivit att cykla, springa, promenera och åka inlines. Men idag börjar gymmandet om! Ska bli härligt! Det är det som är fördelen med långa hål, man hinner träna. Eftersom jag slutar 16.20 varje dag hinner jag inte träna efter skolan som jag gjorde förra året, så man får väl lösa det på nya sätt helt enkelt.


En kväll med Jo :)

Under kvällen har jag varit med Johanna. Vi var ute och gick en sväng och hämtade en film hemma hos mig innan vi gick till henne. Där sjöng vi singstar med Jessika och Ann. Åh, vad jag älskar att sjunga! 80-tal är bäst, bara så att ni vet!
När vi hade sjungit såg vi på 27 dresses för dom hade aldrig sett den. Men den är bra! Jag tycker om såna där gulliga filmer. Man kan nästan alltid förutspå hur de slutar, men det gör inget. Romantiska komedier är alltid så söta ändå.

 (Bild från gårdagen)

 (På väg hem hittade vi en gammal gräsklippare! Haha^^)

 (Blev ju tvungen att prova "älskar, älskar inte" och det blev älskar! :D)

 (JAG ÄLSKAR DIG!!!)


Första skoldagen!

Nu är första skoldagen avklarad! Trodde att det skulle bli en lugn dag, typ säga hej till lärarna och fara hem nån gång mitt på dagen. Istället visade det sig att vi skulle sluta tjugo över fyra. En aning jobbigt när man bara har sovit tre-fyra timmar inatt (jag vaknade av att jag fick ett sms och blev med ens klarvaken eftersom jag var säker på att klockan var kvart i åtta och att det var Johanna som skrev och frågade vart jag var. Hon skulle nämligen komma till mig kvart i så att vi skulle cykla till skolan. Sms:et var dock från mormor som skrev att jag skulle ha en bra dag, och klockan var itne mer än tio i sex. Lite jobbigt att vakna den tiden när jag inte kunde somna så tidigt igår. Det här med att ändra dygnsrytm är inte min starkaste sida direkt!). Vi hade en massa hål idag som vi inte kommer att ha annars. Vårat schema är inte världens bästa. Vi slutar tjugo över fyra alla dagar utom tisdagar. Då slutar vi tio över tre. Men vi har sovmorgon varje dag! (:O) Och vi har en hel del håltimmar då man kan passa på att gå till gymmet och annat skoj.

Jag höll på att somna på våran svenska lektion i dag. I 90 minuter fick vi sitta och lyssna på Tommy Berg och han pratar alltid om ointressanta saker och tappar tråden alldeles för lätt! Jag tror att jag hängde med på ungefär en tredjedel av vad han sa. Men det brukar bli bättre när vi väl börjar arbeta med något. Vi har haft mycket grupparbeten på svenskan tidigare och jag tycker att det är kul. Hoppas att det blir så i år också!


Mitt schema! Allt som är rosa och gult är lektioner.

Sista kvällen på sommarlovet!

Vi tänkte äta på Smultert, men hade inte koll på öppettiderna. Dom har tydligen stängt på söndagar. Istället blev det kycklingsallad på Okey. Det är alltid gott!
När vi hade ätit begav vi oss till konsum och där inhandlades aceton, blondinschampo och balsam. Tänkte att man måste passa på att köpa lite grejer som man behöver nu eftersom jag har bestämt mig för att spara pengar från och med att skolan börjar om, vilket är imorgon.

Vi for hem till Johanna och snodde en singstarskiva (80-tal). Sedan for vi hem till mig och sjöng. I början var det bara jag och Jo som sjöng, men jag lyckades övertala Christoffer till att sjunga till slut. Han tycket att det är skämmigt eftersom han inte tycker att han sjunger så bra, men jag tycker att han gör det. Han har faktiskt rekord på en låt och jag är inte ens nära det! Vet ni vilken låt det är? Buttons med Pussycat Dolls. Haha, men han är bra på rap helt enkelt!

Vi såg en film också! Vi är som bra på att se filmer. Ikväll blev det Freedom Writers. Jag hade ingen aning om vad den handlade om, men jag måste säga att den var faktiskt riktigt bra! Se den! Det handlade om en klass med en massa ungdomar som alla var olika och de hade haft en tuff uppväxt. Gängbråk och mord var deras vardag. Den här filmen handlar om hur en lärare lyckas förbättra deras liv och göra dem trygga i sig själva. Jag höll på att börja gråta! Det var grymt nära. Och jag brukar nästan aldrig gråta är jag ser filmer (undantaget är titanic, såklart!). Den var bra!

Nu har jag duschat, fönat håret och ska platta det, för det lär jag ju inte hinna imorgon. Det tar i snitt en halvtimme att platta mitt hår, och jag orkar verkilgen inte stiga upp en halvtimme i förväg. Men jag tror att det kommer att bli en bra dag imorgon! Kommer ju att få mitt schema osv. Det avgör hur mitt liv kommer att se ut fram till nästa sommar. Hoppas på ett bra schema (vilket för mig innebär att man inte har så mycket håltimmar utan slutar tidigt istället). Jag vet inte riktigt vilka kurser jag kommer att läsa i år. Jag kanske ska lägga till nå mer? Jag har lagt till matte C redan, men det är ju bra om man har en bred grund sen när man ska söka vidare. Vi får väl se hur det blir helt enkelt!


BIlden har visserligen inget med texten att göra, men jag blev ju som tvungen att lägga upp en bild på min underbara syster som har klippt lugg! Hon börjar tvåan imorgon. Helt söt!

Outfit och kvällens planer


Dagens outfit! Klänning från Åhlens, svarta tights och en svart tröja. Enkelt och ledigt!

Ska fara ut och äta med Johanna och Christoffer och sen ska vi hem till mig och jag täkte försöka tvinga dom att sjunga singstar med mig :D

Jag är B

1. Vad passar bäst in på dig?
A.Ytlig, kräsen och tuff ;O
B. Glad, snäll och ganska hjälpsam.
C.Tyst, blyg och försöker smälta in..
D.Flummig, fnissig och jämt på språng!

(Båda passade typ lika bra ;P)


2. Hur klär du dig?
A.Kort kjol, tajt linne och klackskor.
B.Jeans, gullig t-shirt och ballerinaskor.
C.Jeans, grå tjocktröja och sneakers.
D.Mjukisbyxa, pastelltröja och foppatofflor!


3. Hur sminkar du dig? 
A.Tar på mig ALLT smink! Ju mer desto bättre ;)
B. Mascara, ögonskugga, roge och ibland eyeliner.
C. Sminkar mig inte, men om jag gör det så kanske läppglans..
D. Färgstark ögonskugga med riktigt rosa rouge!


4. Hur reagerar du på en komplimang om din tröja?
A. Säger: - Tack! Den kostade baaaara 1.500 kr!
B. Ler och tackar!
C. Blir pionröd och och säger tyst: - Nämen äsch...
D. Blir jätte glad och flummig.


5. Var är du på festen?
A. Dansar och raggar killar såklart raggar killar. (Haha ;P)
B. Dansar och tittar på lite.
C. Sittande i ett hörn och dricker cola.
D. Jag springer runt och försöker få alla att skratta åt mig!


6. Hur erfaren är du av killar?
A. Jag har dejtat minst halva stan..på en kväll!
B. Tja, några har man väll kapat av.. :)
C. Jag har aldrig haft en pojkvän, jag är alldeles för blyg..
D. Ett par, men de tycker jag är för flummig XD


7. Hur många vänner har du?
A. Alla älskar mig såklart!
B. Många, fast bara några rikigt nära.
C. Ett par, vågar inte riktigt ta kontakt med nya.
D. Har massa flömmiga vännishar!


8. Vad gör du på fritiden?
A. Festar!!!
B. Allt möjligt.
C. Sitter hemma vid TV:n eller datorn.
D. Är med vänner och hänger i centrum.


Resultat:
Flest A: Du är en riktig partybrud som älskar att stå i centrum. Försök lugna dig lite så att andra även kan komma i fokus ibland.
Flest B: Du gör lite som du tycker och är en bra vän, om än inte den mest populära. Fast du bryr dig inte så mk om det.
Flest C: Du är typ den blygaste på hela skolan ju! Försök komma med lite förslag och våga mera!
Flest D: Hehe, klassen flumish! Du är rolig att vara med och sprudlar av idéer. Men kom ihåg att det finns tillfällen då man bör vara seriös och inte skratta bort det!


Ett nytt musikcafé?

Det gick jättebra att sjunga idag! Det var glädje och power i hela kören och alla sjöng ut ordentligt. Det blri verkligen så mycket bättre då! Vi hade en del låtar som var fartigare och vi lyckades få alla till att klappa i takt när vi sjöng våran första låt. Riktigt härligt! SKulle vilja att det går så här bra jämt!

Vi har börjat prata om att ha ett musikcafé tillsammans med storbandet i december. Vi hade ju det förra året och det var jättekul! Jag ska prata med Gunnar i veckan och höra vad han tycker om det. Men jag tror inte att det kommer att vara några problem eftersom dom tyckte om att samarbeta med oss och har sagt att de gärna gör det igen. VI kanske sa vara på Forum den här gången för att ännu fler ska kunna komma! Blir nog toppen! 



BIld från förra julcaféet!

En bruten handled

Linus hängde i ett träd och hoppade ut från en backe (tänk typ tarzan). Grenarna som han höll i gick av och han ramlade ner på backen. Sedan ställde han sig upp och sa "Pissenisse! Aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj..."  och gick in till mamma, Carina, mfl och de sa "Oj! DU har ju stukat handleden! DU måste till sjukhuset!" På vägen till bilen mötte vi en massa folk, en av dem var Olle. Han har en del erfarenheter av brutna handleder eftersom han spelar båda handboll och fotboll och har väl varit med om det tidigare. Han konstaterade att Linus handled var bruten. Nu är mamma och Linus på väg till Sunderbyn.

Papap ringde nyss och hade fått veta vad som hade hänt. Han sa att han hade blivit väldigt förvånad om mamma hade ringt och sagt "Emma har brutit armen! Hon lekte Tarzan!" eller "Erika klättrade högst upp i en björk och ramlade ner". Haha, vi är helt enkelt mer försiktiga av oss. Jag är faktiskt förvånad över att Linus inte har brutit något tidigare eftersom han är väldigt bra på att göra illa sig. Men men! Han överlever ju då iaf, men lite typiskt att bryta handleden dagen före skolan börjar! Tur att det var vänster.

Redo för nya utmaningar

Jag vaknade för ett tag sedan och kom på att det är sista dagen innan skolan börjar om. Man kan väl säga att jag har lite blandade känslor inför det. Samtidigt som det är jobbigt att vakna tidigt osv så kommer det ju att bli grymt kul att träffa alla kompisar och att återgå till vanliga rutiner. Och dessutom är det bara två år kvar innan jag flyttar ner till Umeå nu! Och två år går faktiskt snabbare än man tror. Det känns som att det är har varit en väldigt bra sommar ändå. Jag har hunnit med att göra mycket, har träffat mycket kompisar, rest, jobbat en massa och även hunnit ta det lugnt några dagar. Nu är jag redo att möta nya utmaningar i skolan!


Kvällen hos Christoffer

Nu har jag kommit hem! Körde moppe till Christoffer och jag blev lite orolig över att lamporna på moppen inte skulle funka när det var dags att fara hem eftersom det är en aning mörkt ute vid den här tiden. Men det gjorde dom, så det var lugnt! Hos Christoffer spelade vi spel, såg på film och pratade. Och Annlo kom upp med ostbågar, gurka, morötter, dip och saft. Haha, helt gulligt!

Nu ska jag snart försöka sova, för imorgon ska vi träffas klockan 10 på lillstrand, vilket betyder att jag kommer att vakna vid åtta-halv nio nån gång. Känns lite småjobbigt, men det är väl lika bra eftersom jag kommer att vakna halv sju på måndag. Gonatt allihopa!


Kvällens outfit

 
Kvällens outfit!

Nu ska jag äta och sedan fara till christoffer! Skriver mer sen!

Accentövning

Nu har vi ätit lunch och snart blir det Accentövning. Det var grymt längesen jag var med på en accentövning eftersom vi har haft lite sommarlov och har bara sjungit en gång under sommaren. Under OAS. Och då var jag i Grekland. Imorgon sjunger vi på Lillstrand klockan 11, så därför är det på tiden att vi övar nu. Men jag tror att det kommer att gå bra. Alla är ju så duktiga!  Men ibland är det lite jobbigt att vara körledare eftersom jag måste ha koll på allt och organisera och få allt till att funka. Fast samtidigt är det grymt kul! Och än så länge har vi bara två spelningar/medverkningar under hösten, så det kommer nog att bli rätt lugnt.

Tröja från Miu Miu


Tröja från Miu miu - 2763 kr. Jag vill liksom ha den. Nån som kan tänka sig att ge mig den? Haha, men det skulle vara bra om den fanns i blått eller turkost. Eller grönt. Iaf nånting som känns lite vintrigare. Rosa har jag mest på våren och sommaren.

En rolig kväll!

Nu har Linnea åkt hem, men vi har haft väldigt kul! Träffade en massa folk igår på OMG (som för övrigt var riktgt bra) och stod hela tiden i olika ringar och pratade. Vi kom fram till att det var en typisk tjejgrej. Man liksom står typ fem-åtta stycken i en ring istället för att sitta ner mittemot varandra och prata. Haha, vet inte riktigt varför det är så.
Simon pratade på OMG och han var jätteduktig! Jag skulle aldrig våga ställa mig upp inför alla och prata så som han gjorde så jag tycker verkligen att det var grymt bra gjort!

När mötet var slut och vi hade fikat och pratat med alla lite till var det dags att åka hem. Pappa kom och hämtade mig, Linnea, Sofia och Emmy och skjutsade oss till KP där vi inhandlade lite goda saker innan vi gick hem till mig. När vi hade suttit vid bordet och pratat ett tag (vi satt ner, vi stod inte i en ring den här gången, haha) kom Ingrid, Linnea, Ann, Josefina, Kågge, Erik, Oscar och Viktor och sen kom några fler killar också. Det var inte meningen att så många skulle komma, men det var faktiskt riktigt kul! Vi pratade och sen såg vi på en film, "Morgan Pålsson - världsreporter", den var lite lejd och inte riktgt min humor, men ändå helt okej.


OMG

Godmorgon! Jag har nyss vaknat och sitter här och äter frukost. Linnea kommer hit snart (typ elva nån gång)och jag ska dammsuga, fixa sängkläder, stryka en tröja och lite annat sånt innan. Sen blir det OMG, vilket jag tror kommer att bli kul! Har inte varit på nåt sånt på hela sommaren, så det är väl på tiden nu.

Morgondagens planer är att vara med Linnea, Accentövning och fara till Christoffer. Förhoppningsvis hinner jag skriva nån liten uppdatering här sen!

Hemma igen!

Har precis kommit hem från Josefina! Det var en riktigt trevlig kväll och vi var kring 30 stycken där. Vi fikade (Johanna hade bakat en jättegod kaka/tårta!), pratade, var ute å lekte/gick/gungade/pratade, såg film (What happens in Vegas, det var bra! Det blev en massa "Aaaw" på slutet, haha. Iaf från oss tjejer!) och hade allmänt kul helt enkelt. Jag och Erik gick en sväng och pratade, vilket alltid känns lika bra!

Nu ska jag snart sova. Imorgon kommer världens gulligaste Linnea hit och vi ska fara på OMG och sedan ska hon sova här. Det blir nog hur kul som helst! Kommer nog att bli lite glest med blogginlägg eftersom jag kommer att vara rätt upptagen, haha ;)

Presentköp

Har varit på byn och köpt presenter till Josefina! Jag, Erika, Vikkan, Amanda, Kajsa, Ida, Ellen, Linus och Anders har köpt tillsammans. VI ska ta bussen till henne ikväll och då blir det fest, haha! Jag ska börja platta håret nu, men jag kanske hinner skriva nåt litet inlägg innan vi far!

Mockarutor

Det blev bakning idag också! Har bakat till ett möte på EFS eftersom vi har ansvarsmånad nu. Idag gjorde jag mockarutor. Fick slut vanlijsocker så jag skickade iväg Erika till konsum för att köpa mer, haha. Men här har ni iaf ett recept på mockarutor.

Ingredienser:
* 3 ägg
* 4 1/2 dl socker
* 6 1/4 dl vetemjöl
* 3 tsk vaniljsocker
* 2 1/4 dl mjölk / vatten
* 225 gr margarin

Glasyr:
* 4-5 dl florsocker
* 100 gr margarin
* 4 msk kallt kaffe / vatten
* 1 1/2 msk kakao
* 3 tsk vaniljsocker

* Cocosflingor


Gör så här:
* Sätt ugnen på 225 grader
* Smält margarinet
* Vispa ihop ägg och socker
* Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker
* Rör ihop allt och häll ut smeten i en långpanna
* Gräddas i 15-20 minuter
* Smält margarinet till glasyren
* Blanda i de andra ingredienserna i kastrullen
* När kakan har kallnat kan du sätta på glasyren
* Strö cocosflingor över kakan (fungerar även med strössel)


Ehm, aj?


Jaa, bilden får väl helt enkelt tala för sig själv. Ser inte så skönt ut!


A Lot Like Love


Jag och Johanna var ute och gick! Det var ett tag sen vi var ute på promenad tillsammans så det var härligt! När vi kom tillbaka hem till Johanna plattade vi våra hår och jag gjorde lite volym i Johannas hår med min volumaster och så spelade vi piano (eller det var jag som spelade, men men..), spelade kort, kollade på hemska gamla bilder i deras stationära dator, lekte lite med webcamen, såg på en film med Jessika, Ann och Josefin, osv. Filmen vi såg var "A Lot Like Love" och den handlade om två kompisar som strulade lite, var bara kompisar, strulade, kompisar, osv. Till slut blev de förstås tillsammans! Gulligt!


Johanna är söt! <3

Fokus på vännerna istället för kärleken

Jag känner mig lite taskig. Det är en kille som raggar en massa på mig och jag blir nästan sur på honom för att han gör det. Jag har försökt säga att det inte är någon idé, att jag inte är intresserad men han fortsätter ändå. Egentligen är det ju inte så illa att man får en massa komplimanger osv, men jag orkar bara inte med det just nu. Jag har helt enkelt en period då jag fokuserar mest på vännerna och jag trvis utmärkt om singel! Det kanske är därför jag inte tycker om att någon flörtar med mig? Det liksom stör min lilla idylliska värld där bara jag och mina vänner existerar? Hmm.

En vit Prada


Jag har blivit kär i den här väskan! Det är en Prada och den är så otroligt söt! Men jag har redan tillräckligt många vita väskor så jag behöver egentligen inte en till, men det skulle vara kul att ha en prada-väska så det kanske är något jag ska satsa på nästa gång det blir ett väskinköp?

Dagens outfit


Idag har jag på mig svarta leggins, min vita hood som jag köpte igår och de nya skorna. Riktigt mysigt faktiskt!

Sommarkaka



Jag bakade en sommarkaka efter ett recept som jag har fått av en kompis mamma. TÄnkte skriva ner det så att ni också kan baka den, för det brukar bli riktigt god.

Ingredienser:
* 4 dl socker
* 2-3 ägg
(jag använder 3)
* 3 dl mjölk (jag tar havremjölk och vatten istället)
* 100 gr margarin
* 7 dl vetemjöl
(det behövs lite mer, blanda i mer eftersom)
* 4 tsk bakpulver
* 4 tsk vaniljsocker


Fyllningen:
* 200 gr margarin
* 2 dl socker
* 3 dl havregryn
* 1 msk kakao eller kanel
(jag bakar alltid med kakao)

Gör så här: 
* Sätt ugnen på 225 grader
* Smält margarinet och låt det svalna
* Vispa ägg och socker vitt och poröst
* Blanda i mjölken och margarinet
* Blanda de torra ingredienserna i en annan skål eftersom bakpulvret ska blandas med mjölet först för att fördelas jämt i kakan
* Häll ut smeten i en smörjd långpanna eller använd bakplåtspapper
* Smält margarinet till fyllningen och blanda därefter i resten i kastarullen och låt det koka i ca 1 minut.
* Fördela fyllningen över kakan och grädda i ugnen i ca 15 minuter.


Dagens planer

Idag ska jag vara hemma och kanske baka nånting. Vi har lite brist på fika i frysen och jag har ingenting annat för mig så jag gör nog någon långpannekaka. Sommarkaka? Samtidigt kan jag passa på att ha på mig mna nya skor. Måste lära mig att gå i dem. Jag får alldeles för lätt skavsår så det gäller att man vänjer sig vid skorna innan man har dem på sig i skolan, stan, osv.

Ikväll blir det nog att vara med Johanna och Christoffer. Vi har en massa filmer som måste ses! The Happening, Freedom Writers & Good Luck Chuck. Det blir säkert kul!


Fransk manikyr

Köpte ett fransk maikyr-set idag i stan. Mitt förra tog slut för längesen och sedan dess har jag haft helfärgade naglar, oftast i rosa, rött, svart, vitt eller lila. Men nu satsar jag på fransk manikyr igen och det känns riktigt bra eftersom man inte måste måla om naglarna varje dag för att de ska passa till kläderna (vilket jag gör annars). Det tar lite längre tid att fixa fransk manikyr än att måla i endast en färg, men det är definitivt värt det eftersom man inte behöver måla naglarna lika ofta. Därför ska mina naglar se ut så här så ofta som möjligt under hösten.


Volumaster

Har testat min volumaster nu och inser att jag måste öva lite för att få ett bra resultat, men jag har ju i princip hela livet på mig att lära mig så det ska väl inte bli några problem. Men jag måste säga att jag gillar den fluffiga volymen som håret får. Det känns liksom lättare samtidigt som det är större.


Lite större och fluffigare är det då, haha.

Det jag hittade i stan



Jag hittade jättemycket i stan! Lägger upp lite bilder på en del av vad jag har köpt så att alla får se, haha.

 
En gul klänning från Cubus. Kanske kan använda den lite i höst, men främst nästa vår och sommar hade jag tänkt. Funkar bra att matcha med svarta leggins.

 
Vit oversizad hood från Cubus. Funkar bra med både jeans och leggins. Köpte en parfym med vaniljdoft för att det passar till den vita tröjan.

 
Vi provade kläder på H&M, men köpte inget. Jag har länge funderat på att köpa en svart skinnjacka men det har aldrig blivit av. Den här var alldeles för kort, men för övrigt helt okej. Johanna var söt i de gråa jeansen och skjortan, men hon köpte det inte. (Ignorera att jag ser gravid ut, det är linnets fel, haha).


Köpte denna volumaster för att försökaf å lite ordning på mitt hår. Provade Linneas när vi skulle på PDOL och blev kär, så jag blev tvungen att köpa en. Kassören var jättetrevlig! Önskar att alla kassörer var som honom, för det kändes kul att handla där just därför.


En grön cardigan från Gina Tricot. Den var skön och hade en härlig färg som passar bra i höst.


En pilatesboll från Stadium. Eftersom jag får så ont i axlarna och ryggen när jag sitter (läs ligger) vid datorn och har läst att man får betydligt bättre hållning om man sitter på en pilatesboll är man jobbar vid datorn tänkte jag att det skulle vara  bra att köpa en. Ska lära mig lite övningar så att jag kan träna pilates.


Köpte dessa skor på Wedins. Dom har lite klack och höga skaft vilket känns helt rätt inför hösten.


Köpte även en del smågrejer; hårnålar, nagellack, osv. Det blev en hel del grejer faktiskt. Nu ska jag vara duktig och spara pengar i några veckor (får se hur det går, att spara är inte min starkaste sida).

Jag känner mig mänsklig



Idag känner jag mig mer mänsklig än vad jag gjort på länge. Anledningen? Jag har plattat håret och sminkat mig och ska fara å shoppa med världens gulligaste Jo. Tror att det kommer att bli jättekul! Jag har en massa grejer som jag måste köpa oh nu gäller det bara att hitta allt det också. Men det tror jag nog att jag gör. Jag lägger in bilder på det jag köper sen när vi kommer hem igen!

The good girl

Under kvällen har jag varit med Johanna och vi har pratat, sjungit, sett på film, osv. Vi såg på The Good Girl med Jennifer Aniston. Jag gillar henne, men filmen var lite dryg. Det var en drama som handlade om att hon var otrogen mot sin man och hennes mans bästa kompis fick reda på det och tvingade henne att ligga med honom för att han inte skulle berätta det för hennes man. Så hon låg med tre olika killar på kort tid och sedan blev hon gravid. Hennes man var steril. Och ibland fick man se lite mer än vad man ville, haha.

Imorgon ska vi fara till stan och shoppa! Blir nog riktigt kul, men jag vet inte hur mycket pengar jag har på mitt kort eftersom jag inte vet när jag får min lön. Ska kolla upp det imorgon innan vi åker, så att jag vet ungefär hur mycket jag kan handla. Men det löser sig säkert!


Bloooondie! Dock lite suddig bild.

Gratis makeup!

Vill bara tipsa om en jättebra sida där man kan vinna en massa grejer! För att bli medlem kan du klicka här: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=96524 


Veckans planer

I veckan ska detta göras:

Måndag: Färga håret, anmäla mig till danskursen, vara med Johanna.
Tisdag: Shoppa med Johanna, eventuellt träffa Christoffer efter hans träning.
Onsdag: Ingenting planerat än, men nånting kommer det iaf att bli.
Torsdag: Inga planer för torsdagen heller.
Fredag: Linnea kommer hit, vi far på OMG.
Lördag: Vara med Linnea, öva med Accent, kanske fara till Christoffer på kvällen.
Söndag: Sjunga med Accent på lillstrand.

Jag har alltså en rätt lugn vecka nu, vilket är skönt eftersom det kommer att bli mycket mer sen när skolan börjar om. Det blir en massa pluggnade, mer träning, brasset, Accent och allt annat. Men jag tycker om att ha mycket på gång, så det blir säkert bra. Bara det inte blir för mycket.


Slingmedel i håret

Imorse cyklade jag iväg på en shoppingtur till konsum. Mina inköp var slingmedel, en hudkräm, Glamour-tidning och bröd till lunchen. Nu sitter jag här med slingmedel i håret och hoppas att slingorna ska bli bra den här gången. Det är lite jobbigt att göra slingor eftersom det tar så lång tid, och ibland märker jag inte ens någon skillnad. Men den här gången ska det bli bra! Med tiden har jag lärt mig att om man vill ha resultat ska man låta färgen sitta i längre än vad det står på förpackningen. Det sliter visserligen mer på håret, men färgen blir mycket bättre.


Så här het är jag med slinghätta på huvudet och en "städa sverige" plastsäck på mig.


Bed head

Jag gillar hårprodukterna från Bed Head. Det här är en av mina favoriter:



Jag brukar använda den här i nytvättat hår innan jag fönar det. Det fungernar bra som värmeskydd och doftar helt amazing. Det finns även en massa andra Bed Head produkter som jag brukar använda och jag tycker att de flesta brukar fungera riktgt bra!

Ny frisyr

   

Jag ska klippa mig! Har inte hunnit boka nån tid än, men på några veckor kommer mitt hår att vara katastrofalt om jag inte klipper det så snart som möjligt. Men innan jag bokar tid vill jag veta hur jag ska klippa mig. Jag har ingen aning om frisyr eller hårfärg, men jag tror att jag ska hålla mig till ljusare hår nu ett tag. Ska slinga håret någon dag under veckan. Men är det någon som har några förslag på hur jag ska klippa mig?

En ledig vecka

Idag var min sista arbetsdag för den här sommaren. Nu ska jag vara ledig i en hel vecka innan skolan börjar om. Jag har faktiskt inte varit hemma en hel vecka i rad under sommaren, men jag antar att det är ett bra tecken. Det innebär ju att jag har haft en massa kul att göra, och det är ju så det ska vara på sommaren. Jag har jobbat (okej, det kanske itne är sååå kul, men jag behöver pengar och mitt jobb är helt okej) och varit i grekland. Men snart börjar skolan om och det känns faktiskt bra. Man får ju träffa alla kompisarna igen och man återgår till de vanliga rutinerna.


80-tal

Madonna-filmen som jag såg nyss hette "Susan, var är du?". Madonna spelade Susan. Hon var inte huvudkaraktären, men hade en stor och viktigt roll i filmen. Jag tyckte att Madonna var helt okej som skådespelerska! Filmen är från -85 och jag gillar verkligen 80-talet. Jag tycker om kläderna, frisyrerna, ALLT! Det är som en härlig stil. Jag önskar ibland att jag levde under 80-talet, men kom fram till att då skulle jag bli tvungen att leva utan mobil och dator och det skulle jag nog inte klara av eftersom jag är beroende av att kunna prata med alla kompisarna. Speciellt viktigt är det ju när man inte kan träffa alla så ofta. Så ett liv utan mobil skulle inte fungera för mig, men lite 80-talsmode får gärna komma tillbaka.


Madonna fyller 50!



Idag fyller Madonna 50! (Hon ser dock inte ut att vara äldre än 40 och hon klär sig som om hon vore 20, men ändå). Madonna har varit väldigt stor genom tiderna och hon har gjort många kända låtar. Hennes nya album är alltid anpassade efter vilken musik som är rätt just då och därför lyckas hon med sin karriär. Jag tycker att Madonna är bra på en massa olika sätt! Jag gillar henne helt enkelt.

Den första låten jag började lyssna på med Madonna var "Like a virgin". Jag gillar hennes gamla låtar bäst, men även de nyare (som "4 minutes" med Justin Timberlake) är bra! Hon har gjort 234 låtar under sin tid som sångerska, och fler lär det bli!

Ni kanske har märkt att kanal 5 har haft en dag med flera dokumentärer och filmer med Madonna under dagen? Jag har inte hunnit se något än, men ska se på en film som börjar nu. Har inte sett Madonna som skådespelerska så det ska bli intressant att se hur hon är på film!

Han ser ju ut som en Ken-docka!

Det har varit en härlig dag på jobbet! Vi har bara lagat lätt mat så vi har kunnat ta det lugnt i princip hela dagen! Våran lunch som brukar vara 30 minuter blev en hel timme och vi satt ute och pratade med Maria och några om hur vi kan påverka skolan, osv. Det var bra väder så det var skönt att få sitta i solen ett tag!

Lite senare under dagen kom ett gäng killar och spelade volleyboll. Utan tröja. Jag, Ingrid och Josefina stod ute och kollade på utsikten ett tag, haha. Sen gick vi ner till lägenheterna till Kågge, m.fl. där man såg allt lite bättre. En av killarna hade en riktigt snygg mage! Magrutor å allt. Kågges kommentar om honom var: "Men han ser ju ut med en Ken-docka! Skulle ni vilja vara tillsammans med en sån?" Haha, han hade faktiskt rätt. Han såg ut som Ken och jag skulle inte vilja vara tillsmmans med honom. Men det är ju alltid kul att kolla!


Godmorgon!

Börjar jobba tidigt idag också. Lite jobbigt eftersom jag inte har sovit mer än sex timmar inatt och fyra timmar natten före det. Men jag är bra på att sova för lite, så jag brukar inte märka nån skillnad om jag sover tre eller åtta timmar.

Jag orkar inte lägga upp nå outfit-bilder nu. Det kanske kommer senare! Men jag har bara så enkla kläder när jag jobbar och i princip inga smycken och inget smink så det är nog inte världens roligaste att kolla på mina outfit-bilder just nu eftersom alla är rätt lika! Haha, hoppas att det blir intressantare sen!

Alla mina syskon är på lägret på Lillstrand just nu, så jag slipper dem på kvällarna. Visserligen träffar jag dem på dagarna eftersom jag lagar maten åt dem, men på kvällarna är det bara jag, mamma och pappa, vilket händer väldigt sällan.


Hur många taggar har en gaffel?

     

Under kvällen har vi pratat, spelat yatzy, sett på tv, pratat mer, kollat i katalogen (ikea, h&m) osv. Jag tror att vi var en aning trötta där på slutet för vi började prata om alla möjliga konstiga grejer. Typ att en gaffel oftast har fyra "taggar" och att det bara finns en måne så om vi ser månen på dagen så har dom ingen måne i thailand. Och så vidare. Vi har helt enkelt haft en hel del osmarta samtal!

Tack för en härlig kväll! <3

Har hittat min Gucci!



Det här hade jag på mig på jobbet idag. Gul tröja och så har jag hittat min svarta Gucciväska som jag itne har använt på länge, så den fick hänga med.

Snart kommer Jo och Chris hit. Haha, vi träffar typ varje dag men det är så grymt kul att vara med dom! Världens gulligaste friends! :D

40 år och oskuld!

Istället för att se på ghost whisperer såg vi på "40 year old virgin". Tycker synd om gubben! Ojojoj, vilket liv alltså! Riktigt hemskt faktiskt. Men han fick ju såklart till det i slutet!

När Jo kom pratade vi lite å sen ställde vi lite frågor till varandra från Trivial Pursiut. Jag kände mig lite allmänt seg och svarade fel på ungefär hälften av frågorna (det är barnfrågor anpassade för 8-12 år och jag trodde faktiskt att jag var smartare än så, men men...).


Johanna är sööööööööööööt! Vi satt och pratade medan jag målade mina naglar.


Sen spelade vi TP!

Skönt att komma hem!

Det gick riktgit bra på jobbet idag också. Josefina jobbade istället för Olle eftersom han har besök från Umeå. man blir lite less på att stå och gå hela dagarna och jag börjar känna av det i fötterna och benen, så det är skönt att få komma hem på kvällarna!

Snart kommer Johanna hit! Min darling! Och Christoffer kommer efter sin träning! Vi ska se på Ghost Whisperer och bara chilla. Det blir säkert kul!

Jag låter håret vila.

  
Dagens outfit samt anledningen till varför jag aldrig tar med ansiktet på mina outfit-bilder.

När jag jobbar är jag helt osminkad och har håret uppsatt i en knut. Och så ser jag ut ungefär varje dag. Är nästan lite less på det. Men det är bra att låta håret vila från plattången och ansiktet från smink eftersom skolan börjar om snart och då kommer plattången att vara min bästa väl på morgonen.

Like me ;)

 
Like Me är en eau de toilette från H&M och för några år sedan ägde nästan alla tjejer jag kände en sån här.
Jag hittade min flaska när jag städade för några dagar sen och tänlte att det skulle vara kul att använda den. Problemet var att den inte luktade gott längre. Eller den luktade som den alltid har gjort, men sedan högstadiet väcker den här doften skräckminnen.
Efter idrotten var det nämligen ingen som dushcade. Visserligen var idrottslektionerna inte så jobbiga, men det var ändå väldigt äckligt och när jag tänker tillbaka på det inser jag hur omogna vi var allihopa. Hur som helst, istället för att duscha dränkte sig alla i denna parfym. Därför kommer jag troligtvis alltid att förknippa den med det. Så när jag skulle prova ha den på mig kändes det som att jag luktade ungefär som man gör när man skippar att duscha efter en träning. Inte så fräscht direkt.

Happiness :)


En trevlig onsdagkväll :)

Under kvällen har jag varit med Johanna och Christoffer. Det känns som att det var helt längesen jag träffade dom! Har inte varit med Johanna på typ en vecka och har inte träffat Christoffer sen vi var i umeå! Vi tänkte träffas i helgen men då blev jag ju sjuk. Men vi hade då trevligt ikväll! Pratade , fikade och såg på en äcklig film med Linus och Anton. Tror den hette Resident Evil och den hade en del obehagliga scener. Men ändå helt okej!

Dagens outfit.

Olle ville byta skift med mig idag eftersom han skulle ha träning/match eller nåt sånt ikväll. Fotbollsrelaterat var det i alla fall. Egentligen skulle jag ha börjat halv åtta och fixat frukost till alla men nu gör Olle det och jag behöver inte börja förrän 10, vilket känns helt okej. Då fick jag lite sovmorgon även idag, vilket kan vara bra när man inte är världens piggaste för att man har varit sjuk.

Dagens outfit:

Blå jeans, grönt linne, svart kofta. Lätt och ledigt för en dag på jobbet!


Hello, is it me you're looking for?

Jag tycker att det här är en helt gullig låt :)

I've been alone with you inside my mind
And in my dreams I've kissed your lips a thousand times
I sometimes see you pass outside my door
Hello, is it me you're looking for?

I can see it in your eyes
I can see it in your smile
You're all I've ever wanted, (and) my arms are open wide
'Cause you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much, I love you

I long to see the sunlight in your hair
And tell you time and time again how much I care
Sometimes I feel my heart will overflow
Hello, I've just got to let you know

'Cause I wonder where you are
And I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely, or is someone loving you?
Tell me how to win your heart
For I haven't got a clue
But let me start by saying, I love you


Jag liksom tycker om väskor. Okej?

Har städat lite bland mina väskor idag. Johanna "svimmade" när hon fick veta att jag hade 32 handväskor. Sedan hittade jag ett par till så jag har 34 stycken. Om jag nu inte har missat att räkna nån. Några ska jag sätta upp på vinden eftersom jag aldrig använder dom och dom bara tar en massa plats. Jag är dessutom väldigt sugen på att köpa en ny väska, men jag kanske ska vänta ett tag med det och anvnda dom jag redan har ett tag till. Fast det beror förstås på om jag hittar någon som jag bara MÅSTE köpa, vilket händer oftare än ni anar ;)


Så här stort är mitt hår när jag har låtit det självtorka. Haha, rätt hemskt faktiskt. (Är medvten om att jag ser väldigt risig ut, men det får man väl göra när man är sjuk?)

Chokladkaka :)



Har nyss bakat en chokladkaka! Den blev riktigt god! Ungefär som kladdkaka faktiskt.

Här är receptet:

* 4 ägg
* 6 dl socker
* 3 tsk vaniljsocker
* 2 krm salt
* 1 1/4 dl kakao
* 3 dl vetemjöl
* 200 g margarin

Gör så här:

* Sätt ugnen på 175 grader
* Smält margarinet och låt det svalna
* Vispa ägg och socker så att det blir vitt och poröst
* Blanda i alla torra indgredienser och sedan margarinet
* Smörj långpannan (en liiiiten långpanna) och grädda kakan mitt i ugnen i ca 30 minuter.


Lina och Alva tyckte att den var jättegod!


Jag har blivit stylist!

Jag har fått vara lite stylist åt mamma och Linus. Mamma ville ha en svart eller grå t-shirt till sin svart-gråa kjol och undrade om jag hade någon. Istället fick hon låna mitt nya, gula linne eftersom jag tyckte att hon behövde mer färg. Hon har ju en tendens att alltid vilja klä sig i svart, grått, brunt osv. 


Så här ska mamma se ut när hon far ut och äter med sina kompisar ikväll. Jag tyckte att hon skulle ha ett svart bälte i midjan också, men hon tyckte att hon skulle se för ungdomlig ut då. Haha, mamma är som så söt!
 


Vita pumps :)

Jag har fått ett par nya skor och en ny tröja! Skorna fick jag av mamma. Hon har använt dom en gång, på ett bröllop. Jag fick dom eftersom hon inte kunde gå i dom, haha. Det är ett par högklackade, vita pumps! Tröjan är pappas som han aldrig har använt! Den är svart, stor och mysig! Och det står "engströms" på den, men det gör inte så mycket! Haha :)


Så här ser skorna ut! Måste gå i dom hemma några gånger innan jag vågar ha dom ute för jag vet redan nu att jag kommer att få skavsår av dom. Mina fötter är ju helt omöjliga.


Snygg kombination? Haha, inte direkt. Har på mig den nya svarta tröjan och dom nya vita skorna tillsammans med ett par röda linnebyxor. Ni lär aldrig få se mig så igen, haha ;)

Mer än 12 timmar = rekord?

Jag gick å la mig vid nio igår också för trots att min dag bara tillbringades framför tv:n och datorn eller vilandes i sängen så var jag grymt trött på kvällen. När jag vaknade blev jag riktigt förvånad över att klockan var kvart över tio! Jag brukar aldrig sova så länge. Standard för mig är väl 5-8 timmar ungefär. Men det var grymt skönt att få sova och jag känner mig mycket friskare idag än igår, så jag hoppas att jag kan vara tillbaka på jobbet imorgon.


Allergisk mot nässpray ;S

Har sett på "27 dresses" och den var väl helt okej! En lättsam film som passar bra att se på när man är sjuk och inte riktigt orkar tänka så mycket. Slutet var dock väldigt förutsägbart, men det brukar ju vara det på såna filmer. Helt klart sevärd!

När jag hade sett klart filmen gick jag å la mig och halvsov ett tag. Jag var till och med för trött för att skriva sms, och då förstår nog alla som känner mig att det är nåt som är fel! Jag brukar ju skriva sms typ jämt, haha.

När jag är förkyld är det jättesvårt att andas och det brukar man ju kunna lösa med nässpray. Men det funkar helt enkelt inte för mig. Jag är allergisk. Hur typiskt är det inte att vara allergisk mot nässpray?

27 dresses :)

Jag har ont typ överallt! När jag är förkyld och försöker sova ligger jag väl inte i världens mest ergonomiska ställning. Jag liksom halvsitter upp och försöker andas. Tycker att christoffer kan komma hit och ge mig massage, för han är bra på det! Men han är för upptagen av att kolla på os, haha.

Idag ska jag se på "27 dresses". Vt inte riktigt vad det är för film men jag har hört att den är bra och vi har den hemma, så då är det väl lika bra att se den.


Street!

Pratar med Jessika på msn och jag kanske ska börja dansa street med henne till hösten! Har inte dansat sedan jag var med i dansdraget och dansade bugg för några år sen, så det ska bli intressant. Haha! Måste bara få mamma till att betala kursen. Men det blir säkert jättekul!


MTV

Igår gick jag å la mig strax efter nio! Jag kommer itne ihåg när jag gjorde det senast, men jag gissar att det är ett par år sen. Idag ska jag ägna hela dagen till att försöka bli frisk och hoppas att jag kan jobba imorgon. Jag vaknade rätt tidigt imorse och har suttit och sett på MTV - sunrise. När man intehar så mycket att göra går det alltid att se på mtv.


Kiwi :)

Jag har nyss sovit en stund. Fattar inte hur jag kan vara så trött! Men det är väl för att jag är sjuk och har jobbat när det bästa kanske hade varit att vara hemma och vila idag (men hur kul är det?). Nu har jag ingenting att göra. Igen. Jag ställde alarmet så att jag inte skulle sova så länge, för jag vill ju gärna kunna sova inatt också. Jag kanske startar nån film eller nåt :)

Ni kommer att få stå ut med en massa inlägg från mig medan jag är sjuk för jag har inte nåt bättre för mig än att blogga.


Kiwi innehåller ju en massa c-vitamin. Kanske ska be mamma åka iväg till konsum och köpa hem lite åt mig?

Heta skor?

I brist på annat att göra lägger jag upp lite ointressanta bilder ;P

Det här hade jag på mig på jobbet idag:


Mörka jeans, svart linne, rosa kofta.



Och igår hade mamma snott mina skor! Eller egentligen är det ju hennes men jag brukar alltid ha dom för jag får svarsår av mina egna, så då hade jag dess skor på mig istället. Inte världens hetaste direkt, men dom funkade iaf bra att jobba i :)

Åh, vad jag blir irriterad!

Idag har jag jobbat och det har gått bra. Har lagat mat, städat, osv. Problemet är att jag har blivit förkyld! Det är verkligen jättejobbigt! Men jag ska vara ledig imorgon och försöka bli frisk så att jag överlever resten av veckan. Ska ju jobba tisdag till söndag och det är ju en fördel om man är frisk då. Jag lyckas alltid bli sjuk när det inte passar! Fast i och för sig passar det ALDRIG att vara sjuk. Varför kan man inte vara frisk jämt? det skulle vara mycket enklare då! Och dessutom förstår jag inte varför jag blir sjuk så ofta för jag äter massvis med frukt och grönsaker och får i mig betydligt mer c-vitamin ä n jag behöver enligt ett diagram på levan. Men jaja, jag lever ju iaf, så varför klaga?


Ungefär så här ser jag ut nu, bara så ni vet! 

Vill vara fri.



Tänkte berätta om vad jag drömde i natt (Jag VET, det finns typ inget tråkigare än att höra om andras drömmar, men ändå). Jag drömde att jag och en kompis som jag inte har umgåtts med på snart ett år (måste träffas snart ;O) skulle fara å åka tåg till övik för att vi skulle uppträda på nån scen, shoppa, osv. Vi delade kupé med två andra tjejer som vi inte kände och dom berättade att tåget skulle till hudiksvall och vi hade gått på fel tåg. När vi kom fram till det var vi nästan framme så vi tänkte att det var lika bra att stanna i hudiksvall istället. Vi fick bo hos de här två tjejerna som hade en lägenhet tillsammans trots att vi inte alls kände dem. VI hade nästan ingen packning och ingen som helst trygghet eftersom det var en helt främmande plats och jag kände inte ens min kompis speciellt bra eftersom vi inte umgåtts på väääldigt länge. Men ändå fanns den där känslan där. Känslan av att vara oberoende och fri. Liksom börja om på nytt och kunna vara precis den man vill vara. Kunna glömma allt annat helt enkelt. En ny start i livet. Det kanske är det jag behöver? Början om från början.  

En massa glass å fika!

Jobbet gick bra idag också. Det är faktiskt riktgit kul att jobba i kök! Och att jag jobbar med Ingrid och Johanna gör ju allt ännu roligare! Idag har vi lagat mat, bakat, städat osv. Vi har ätit en massa glass också! Det glasspaketet som vi hittade igår gick ju ut idag och Johanna hittade ett glasspaket som går ut imorgon så vi åt lite från det också. Det blir mycket glass å fika osv när man jobbar på lillstrand så det är tur att man inte har det som heltidsjobb året runt för då skulle man väl se ut som en ballong på 200 kilo. Haha, men för några dagar gör det ju inget alls.

När jag kom hem var mamma sugen på att fara ut och springa/gå så jag följde med henne ut en sväng och nu har vi nyss kommit in. Jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll (haha, vilket skämt alltså, jag kommer adrig lyckas somna tidigt) eftersom jag jobbar tidigt imorgon. Men vi får väl se hur det blir :)


Hold on, be strong.

Love can be hard sometimes 
Yes it can catch you off guard like bad crimes
Yes it can make you depressed and angry
Make you say, "Why me? why won't anybody try me?"
You might be saying, "Ooh, I don't wanna be lonely
Ooh, I don't wanna be by myself
Ooh, don't wanna be lonely Why ain't anybody lovin' me?"
But there's always someone out there who'll be there for you
There is always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true
Hold on, hold on, be strong

080808 ;O

Idag är det 080808 - ett perfekt datum för att gifta sig! Det är ju många som gör det, men inte jag, haha. Eftersom jag inte har några som helst planer på att ens bli tillsammans med någon så är det ju inte så aktuellt med bröllop heller, men det hade varit grymt kul iaf! Kanske får satsa på 090909 (fast vid närmare eftertanke är det ju bara ett år kvar till dess och jag och jag kommer med 100% sannolikhet inte gifta mig då!) eller 101010 eller 111111 (det var ju coolt, bara ettor!) eller 121212 ;D Haha, vi får väl se!


Jobb hela dagen :)

Idag har jag jobbat hela dagen! Nu har ju alla lägerbarnen kommit och dom ska ha frukost, lunch, middag, kvällsfika och kakor å frukt. Så det är en hel del som ska göras! Men kul är det!
I frysen hittade vi glass som skulle gå ut imorgon så jag, ingrid och johanna har ätit glass idag, haha! Lite förmåner måste man ju få när man jobbar i köket :)


Det här hade jag på mig idag; Lila jeans och svart tröja :)

The amityville horror ;O

Igår hos isak såg vi på en skräckfilm; The amityville horror! Det var nog den läskigaste filmen jag har sett och jag SKAKADE till och med när filmen var slut. Satt mest bakom en kudde och så kramades vi en massa och höll varandra i handen. Filmen liknade en film som jag har sett med Christoffer, men den här var typ värre! Trodde aldrig att jag skulle våga sova själv, men det gick faktiskt bra ;)


Gårdagens outfit!



Så här såg jag ut när jag skulle jobba igår. Jeans, grå t-shirt och röd kofta.


Det hr hade jag på mig när vi var hos isak på kvällen. Jeans, turkost axelbandslöst linne och svart kofta.

Ljushuvud!

Jag köpte ju en lampa på ikea och jag har klarat av att packa upp den, fixa glödlampa till den och tända den! Dock fick jag lite problem. Det skulel vara en 25 watts glödlampa och jag hittade en sån i ett skåp där vi har ungefär en miljard glödlampor. Problemet var att det inte gick att få in glödlampan eftersom lampan var för liten! Jag frågade pappa om han kunde hjälpa mig.

Pappa: "Men du måste ju ha en päronformad glödlampa i den där!"
Jag: "Nää, det ska inte alls vara en päronlampa, det ska vara 25 watt!"
Pappa: "Men du är då dummare än tåget!"

Jaja, man kan ju inte vara smart jämt! Men jag matchar iaf min hårfärg, haha!

Dagens allt :)

Dagens frisyr: Väldigt uppsatt ^^
Dagens smink: Ingenting alls faktiskt :) Har ju bara jobbat idag så det kändes lite onödigt att vara sminkad faktiskt :)
Dagens klädsel: Jeans, t-shirt, kofta :)
Dagens händelse: Har jobbat men annars har det inte hänt så mycket..
Dagens planer: Inga alls! Och det är rätt skönt faktiskt ;)
Dagens vill ha: SOOOOOOOOOOOOOL!
Dagens saknad: Erik som har lämnat mig och farit till nyköping och ska vara där i TVÅ VECKOR! fuck off ;P
Dagens drog: Kolsyrat vatten!
Dagens finaste: Allt och inget! Kommer inte på nåt speciellt ;P
Dagens måste: Att jobba, men det har jau redan gjort så nu är det slut på måsten! Dags att leva livet ffs! :D
Dagens dricka: Kolsyrat vatten!
Dagens köp: En massa mat till lägrena på lillstrand ;D
Dagens skönaste: Sova sova sova!
Dagens mat: Gröt å mackor :)
Dagens kärlek: Du :)
Dagens mående: Lite trött, men jag överlever! ;D

Hittade en vintrig, härlig bild ;D Saknar inte vintern, det kan gärna vara sommar i några månader till, men nog är det härligt att åka slalom/snowboard med denna snygging! <3

Volym och pilates!

Måste köpa en volumaster! Provade linneas för ett par veckor sen och blev såklart kär i den! Trode inte att jag behövde nå mer volym i mitt hår eftersom det står i princip rakt ut när det inte är plattat, men mitt hår blev sååå mycket bättre med volumaster så det blir mitt nästa inköp! Och så ska jag köpa en pilatesboll också! Har velat ha en hur länge som helst! Nästa gång jag far till stan vet jag då vad jag ska köpa iaf ;)


20 liter mjölk!

Idag har jag och ingrid jobbat. Vi har planerat mat å så inför lägrena! Vi for på konsum å handlade och en del tittade konstigt på oss (vaddå är det nå fel med att köpa 20 liter mjölk, 5 kg pasta osv? vi kanske var hungriga! haha;P)

Sedan bakade jag en mjölkfri sommarkaka så att barnen som inte tål mjölk (bland annat min liiiiiiiiiina) också ska få nå gott fika. Och god blev den! ;)

Imorgon börjar jag inte jobba förrän elva och det känns faktiskt rätt skönt med lite sovmorgon!

Parfymallergi.

Jag har städat i princip nonstop sen jag åt frukost imorse. Har rensat ut alla lådor och kastat allt som jag inte har något behov av att ha kvar (har kastat 6 kassar redan, det börjar bli fullt i soptunnan ute på gården nu!). Nu kan jag itne göra så mycket mer förrän min nya bokhylla är monterad (vilket jag avstår från att göra själv. Det finns anledningar till varför jag går estet och inte bygg!).


Det här är min bokhylla! Lite roligare än min gamla vita iaf.

Jag har hittat en massa gamla saker! Bland annat ritade linus och lina teckningar till mig när jag var på konfaläger för två år sen och så stod det bla "Till storasyster från lillebror, Jag saknar dig! Kom hem!". Haha, tyckte att det var rätt gulligt faktiskt!

Sen har jag fått nysa en hel del också! Jag lyckades tappa ut en parfym i mitt rum och jag är allergisk egentligen. Jag brukar alltid använda en massa parfym själv så det är få som vet att jag är allergisk, men så är det. Nu får mitt rum lukta gott iaf!

Ett nytt beroende?

Har börjat storstäda mitt rum! Det började med att jag blev tvungen att rensa ur allt ur min gamla bokhylla och då hittade jag en massa gamla grejer. Och så har jag sorterat alla mina örhängen och halsband (vilket är fler än ni kan tänka er!). Jag städade tills klockan var över två inatt och mer städning ska det bli idag! Det är faktiskt ganska kul att städa när man väl har börjat. Det blir som ett beroende att städa, städa , städa och städa. Och jag planerar att städa ur alla mina lådor och jag kommer att få SÅÅÅÅÅ mycket mera plats när allt som jag inte använder är borta! Nu ska jag bara äta frukost och sedan ska det börjas igen!

Tycker om när du tar på mig.

Jag brukar inte lyssna på svensk pop, men på sommaren blir det ändå en massa Per Gessle! Det hör som till sommaren på något vis. I sommar har jag lyssnat en massa på "Tycker om när du tar på mig" och "Här kommr alla känslorna". Why? I don't know. Men sommarkänsla ger det då iaf!


Per Gessle makes the summer complete!

Ikea ;)

Idag har jag varit på ikea med mamma och erika! Det var kul! Vi var inne på ikea läääänge, precis som vi alltid är när mamma är med. Mamma vill alltid se ALLT, så det är ju inte så konstigt att det tar lite tid! Men eftersom pappa inte var med så köpte mamma inte upp hela stället idag! Det brukar bli mer när pappa kan betala, haha. Jag vet itne riktigt vad som köptes idag eftersom jag inte gick med mamma. (det orkar man inte eftersom det tar hur länge som helst för henne att gå två centimeter eftersom hon inte vill missa nåt). Medan mamma hann gå ett varv på ikea hann jag och erika gå tre, och så gick vi på stadium, intersport, apoteket, skopunkten och candyworld och ändå fick vi vänta på mamma!

Jag köpte en bokhylla, en kudde, örngott, två tröjor, en sportbag, bikini, vattenflaska, ansiktsvatten, ansiktskräm och tuggummin. (Och jag som skulle spara pengar! Jaja, jag får väl börja spara nån annan gång!)

Men usch så jobbigt det är att åka bil! Jag har alldeles för lätt för att få ont i huvudet när vi åker bil långt. Inte bra! Men det gick ändå rätt bra idag, mådde lite dåligt ett tag men då var vi nästan hemma.

Singstar och film med världens bästa <3

Idag har jag varit med min favvobabe Jo <3 Vi har sjungit en massa singstar (älskar 80-talsskivan! Typ 9 to 5, I want to know what love is, eye of the tiger, the best, osv ;D)! När vi hade sjungit igenom dom roliga låtarna på 80-tal och R&B sjöng vi svenska hits mot jessika och josefin och vi vann ;D haha ^^

Sedan såg vi en film och åt glass! Kommer inte ihåg vad filmen hette, men jessica simpson var med och den var bra ;D en typisk tjejfilm haha ^^


Vi ska ligga med varann, sluta upp att spela svår!

Det var kul i umeå :D Det fanns visserligen inte så jättemycket att göra, men vi gick på stan, kollade på fotboll, såg på film osv ^^ Tycker lite synd om christoffer eftersom han fick gå med mig på alla tjejaffärer haha ;P

Jag köpte lite kläder (såklart ;D), två linnen, två t-shirtar, en huvtjöja och ett par shorts ^^ Och så köpte jag lite smycken, hårgrejer, bodybutter (ett från the body shop som jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kär i ^^) ;) Köpte säkert nå mer också men det var allt jag kunde komma på just nu :)

För övrigt så åt vi en massa god mat (hotellfrukost, hur underbart är inte det?!? :D). En kväll var vi på droskan och åt ^^ det kostade över 200 kr men man fick äta hur mycket man ville och det var riktigt gott! och dagen efter det var vi på Balder och jag beställde kycklingfilé med ädelost utan ädelost ;) Smart smart ^^


Den här söta husvagnen körde vi förbi två gånger på väg till umeå ;D

RSS 2.0