Mysigt!

Imorse hade vi nationella i engelska. Läs- och hörförståelse. Det gick inte speciellt bra, men det hade jag ju som inte väntat mig heller. Jag har alltid haft svårt för hörförståelsen! Jag blir så stressad när man måste lyssna och skriva och tänka samtidigt. Men läsförståelsen brukar faktiskt gå bättre än så här. Tyckte att det var ovanligt svårt. Men men, det spelar inte så stor roll! Men det känns som att jag hamnar typ på g-nivå.

Efter nationella slutade vi så då åt vi och sen satt jag och pratade med några ett tag. Strax före tolv gick jag till Öbergs och betalade min quick knit från panduro som jag hämtade ut förra veckan. Och så har jag skickat iväg en beställning på en massa grejer. Har bland annat beställt ljusgele. Då kan jag göra ljus, och det blir ju perfekt som julklapp till släktingarna!

När jag kom tillbaka for jag och tränade. Miriam var också där, men hon for efter ett tag för att hon skulle hinna med bussen. Men det blev i alla fall ett jättehärligt träningspass och jag klarade knappt av att gå i trapporna ner till omklädningsrummet för jag var helt slut. Det är så det ska vara!


Ser ni så mysigt? Åh, jag älskar ljus! Jag har kommit i en period då jag vill ha en massa ljus tända jämt. Jag tänder nästan alltid ljus när jag är nere i mitt rum och spelar piano osv. Och helst doftljus! Helt underbart..

Kommentarer
Postat av: linda

åhhh.. va mysigt! ja längtar då massor till julen!! då kan man sitta och se på kalle anka och ha en massa värmeljus tända ;P

2008-11-26 @ 20:49:35
URL: http://lovethemusic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0