Konstigt...

Det har varit en väldigt konstig natt. Jag sov faktiskt bättre än jag trodde och så drömde jag en massa konstigt. Det var flera olika drömmar och alla var som så verkliga. Väldigt konstigt faktiskt. Sedan när jag vaknade blev jag tvungen att fundera över vad som var dröm och vad som som var verklighet. Jag skulle vilja kunna tyda drömmar. Det skulle vara intressant!

När jag vaknade låg jag kvar i sängen hur länge som helst och orkade inte gå upp. Jag låg och lyssnade på musik och spelade quadrapop och tänkte en massa (och jag som skulle försöka att INTE tänka. Hmm, det går inte så bra...).  Efter ett tag tog jag mig upp och la mig i badkaret. Det är ovanligt att jag badar två gånger på en helg, men det får mig att koppla av och det känns som att jag behöver det nu.

Snart ska jag försöka hitta nå kläder snart. Blir nog myskläder för min del idag. Och så ska jag plugga lite.

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Det är läskigt när man har sådana drömmar, när man vaknar vet man varken ut eller in! :) Har du kollat in det här förresten? ->http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=102799 Man får presentkort på smink när man samlat ihop poäng =)

2008-09-21 @ 16:09:01
URL: http://benjamineriksson.blogg.se/
Postat av: Cecilia

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=102799

2008-09-21 @ 16:11:59
URL: http://benjamineriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0